Direct naar de contentDirect naar de footer
Locatie

Locatie

Hotel Amsterdam-Zuidas ligt op een centrale plek nabij het Rai Congrescentrum, het World Trade Centre en Schiphol Airport. Direct naast het hotel ligt station RAI waarvandaan u met de tram, metro of trein binnen een kwartier de binnenstad van Amsterdam bereikt en/of Schiphol. Het hotel is gemakkelijk bereikbaar via de A10 Ringweg Amsterdam en is gelegen tussen knooppunt Amstel (A2 richting Utrecht) & knooppunt Nieuwe Meer (A4 richting Schiphol / Den Haag / Rotterdam).

Zuidas

Zuidas

Zuidas is een internationaal gerenommeerd kennis- en zakencentrum. Een groot aantal ondernemingen in de financiële, juridische en zakelijke dienstverlening is hier actief. Door de jaren heen hebben ook bedrijven uit andere sectoren Zuidas gekozen als vestigingslocatie. Een aantal grote bedrijven en instellingen als het World Trade Center, Google, ABN Ambro, VU Medisch Centrum en de Vrije Universiteit zijn reeds gevestigd op Zuidas.

Meer informatie

Uw bijeenkomst op steenworp afstand!

 • RAI Amsterdam Convention Centre

  RAI Amsterdam Convention Centre

  Op zo'n 750 meter is RAI Amsterdam Convention Centre gelegen; een internationale beurs- en congresorganisatie. Jaarlijks is RAI Amsterdam Convention Centre gastheer van zo’n 600 beurzen, congressen en evenementen. Met een bezoekersaantal van circa 1,5 miljoen bezoekers per jaar, is het één van Europa’s drukst bezette Convention Centres.

  Evenement in RAI Amsterdam Convention Centre bijwonen? Bekijk dan hier de agenda

  Meer informatie

Toonaangevende locaties in de buurt

 • Johan Cruijf Arena

  Johan Cruijf Arena

  De Johan Cruijff ArenA is hét voetbalstadion van Nederland, thuishaven van AFC Ajax en het Nederlands elftal. Het is tevens de multifunctionele accommodatie voor grootschalige, nationale en internationale muziek- en dance-events.

  Bekijk de website
 • Ziggo Dome

  Ziggo Dome

  De Ziggo Dome is één van de populairste concerthallen van Nederland. Met een capaciteit van 17.000 plaatsen is dit dé concertlocatie voor nationale en internationale artiesten en evenementen. Daarnaast staat Ziggo Dome in de top 5 van best verkopende concertzalen ter wereld.

  Bekijk de website
 • AFAS Live

  AFAS Live

  AFAS Live is een multifunctioneel theater en toonaangevende locatie voor popconcerten en grootschalige theaterproducties en concerten. Daarnaast vinden er ook bedrijfsevenementen, persconferenties en beurzen plaats in het gebouw.

  Bekijk de website
Schiphol Airport

Schiphol Airport

Op slechts 13 kilometer afstand is Nederlands grootste en belangrijkste vluchthaven gelegen: Koninklijke Luchthaven Schiphol. Met jaarlijks meer dan 71 miljoen passagiers is Schiphol de op twee na drukste vluchthaven van Europa. Daarnaast biedt Schiphol Airport de meeste directe, internationale vluchten ter wereld, en mag het vanaf 2021 stapsgewijs stijgen tot 540.000 vluchten per jaar. Schiphol Airport is vanaf Zuidas uitstekend te bereiken met de auto en het openbaar vervoer.