Direct naar de contentDirect naar de footer
Zuidas & RAI Convention Centre

Zuidas & RAI Convention Centre

Zuidas is een internationaal gerenommeerd kennis- en zakencentrum. Een groot aantal ondernemingen in de financiële, juridische en zakelijke dienstverlening is hier actief. Door de jaren heen hebben ook bedrijven uit andere sectoren Zuidas gekozen als vestigingslocatie. Een aantal grote bedrijven en instellingen als het World Trade Center, Google, ABN Ambro, VU Medisch Centrum en de Vrije Universiteit zijn reeds gevestigd op Zuidas. Tevens is het RAI Convention Centre gelegen op zo'n 100 meter loopafstand van ons hotel.

Meer informatie
Locatie

Locatie

Hotel Amsterdam Zuidas ligt op een centrale plek nabij het Rai Congrescentrum, het World Trade Centre en Schiphol Airport. Direct naast het hotel ligt station RAI waarvandaan u met de tram, metro of trein binnen een kwartier de binnenstad van Amsterdam bereikt en/of Schiphol. Het hotel is gemakkelijk bereikbaar via de A10 Ringweg Amsterdam en is gelegen tussen knooppunt Amstel (A2 richting Utrecht) & knooppunt Nieuwe Meer (A4 richting Schiphol / Den Haag / Rotterdam).

Schiphol Airport

Schiphol Airport

Op slechts 13 kilometer afstand is Nederlands grootste en belangrijkste vluchthaven gelegen: Koninklijke Luchthaven Schiphol. Met jaarlijks meer dan 71 miljoen passagiers is Schiphol de op twee na drukste vluchthaven van Europa. Daarnaast biedt Schiphol Airport de meeste directe, internationale vluchten ter wereld, en mag het vanaf 2021 stapsgewijs stijgen tot 540.000 vluchten per jaar. Schiphol Airport is vanaf Zuidas uitstekend te bereiken met de auto en het openbaar vervoer.