Direct naar de contentDirect naar de footer
 • Fitness (GEOPEND VANAF SEPTEMBER)

  Lekker sporten om gezond en in vorm te blijven? Het kan in Hotel Amsterdam Zuidas! Ons fitness-center is gelegen op de hoogste etage van ons hotel. Tijdens het sporten schakelt u dus niet alleen even af, maar geniet u ook nog eens van een indrukwekkend uitzicht over de stad. Naast een moderne fitness beschikt onze wellness over verschillende soorten sauna's, stoombaden en relaxing areas.

  In ons fitness center treft u de meest nieuwste state-of-the-art apparatuur aan. Voor zowel cardio- als krachttraining kunt u dus tijdens u verblijf terecht op de 13e etage van ons hotel.

 • Wellness (GEOPEND VANAF SEPTEMBER)

  Na een dagje inspanning is het tijd voor ontspanning; verwen u zelf daarom met een bezoek aan ons moderne en heerlijke wellness-center. Hier komt u helemaal tot rust en geniet u van een spectaculair uitzicht vanaf de 13e etage van het hotel. In de wellness maakt u onder andere gebruik van sauna, sanarium, stoombaden, bucket showers, ice room, en relaxing areas.

  HUISREGELS:

  • Gebruik van de wellness is toegestaan met- en zonder badkleding.
  • Zonder badkleding verzoeken wij u in de wellness een handdoek te gebruiken op de zit- en liggelegenheden, ook in de verschillende sauna's en het stoombad.
  • Het dragen van bad/teen slippers is gewenst.
  • De wellness is toegankelijk voor personen vanaf 16 jaar.

Overige faciliteiten

 • Mini-market

  Mini-market

  Iets vergeten van thuis? Of gewoon zin in iets lekkers? Dat kan in het winkeltje op de begane grond van het hotel, waar u onder andere diverse frisdranken, lekkernijen, verzorgingsproducten en overige benodigdheden aantreft.

  Shoppen in onze mini-market is mogelijk vanaf 13 juli a.s.

  Meer informatie
 • Wi-Fi

  Wi-Fi

  Razendsnelle Wi-Fi door het hele hotel

  Meer informatie
 • Fietsverhuur

  Fietsverhuur

  In Amsterdam is de fiets het belangrijkste vervoersmiddel. Speciaal voor onze hotelgasten hebben wij daarom een afgesloten fietsenstalling met oplaadpunten voor e-bikes, en bieden wij de mogelijkheid tot het huren van fietsen.

  Het verhuren van fietsen is enkel mogelijk voor hotelgasten. Voor reserveringen kunt u contact opnemen met onze receptie

  Meer informatie
 • Oplaadpunten

  Oplaadpunten

  Met de laadpunten van Ecotap kunt u snel uw auto opladen. Na een gezonde nachtrust bij Hotel Amsterdam Zuidas is uw auto klaar voor "the road".

  Op dit moment zijn onze oplaadpunten nog niet in gebruik. Laden is binnenkort mogelijk

  Meer informatie