Direct naar de contentDirect naar de footer

Social Creative Studios

In de parkeergarage van ons hotel bevinden zich aantal social creative studios, welke iedere zoveel tijd wisselen van jonge creatieven.

Social Creative Studio #1

Social Creative Studio #1

Jovana Stulic (1989) komt uit een Servische familie en is geboren in Nederland. Ze woont en werkt in Amsterdam. Onderzoek naar het hedendaagse leven en de cross-culturele identiteit van haar persoonlijke leven resulteert in een hybride oeuvre dat bestaat uit een combinatie van videowerk, sculptuur en fotografie.

Een belangrijk deel van haar onderzoek en studies draait rond thema's als kindertijd, cultuur, identiteit, traditie, nostalgie en melancholie.

Met een gevoel van existentiële eenzaamheid, een droefheid die we allemaal met ons meedragen, gaat het werk niet over wat zichtbaar is, maar wat je kunt voelen in de leegte ervan. Dit laat ruimte voor verbeelding, mogelijkheden en interpreteerbare ruimte.

Bekijk website
Social Creative Studio #3

Social Creative Studio #3

Biobased Creations van New Heroes zijn experimentele projecten die bestaande en toekomstige mogelijkheden modelleren en de prachtige schoonheid en impact van biobased materialen in een circulaire samenleving vieren. Onze storytelling installaties, tentoonstellingen, lezingen en programma's fungeren als doorlopende onderzoeks- en discussiestukken, waarin ook de onbekenden, de knelpunten, de vraagtekens worden getoond. Met hun creaties willen zij het duurzaamheidsgesprek ombuigen van "is dit mogelijk?" naar "hoe gaan we dit samen doen?" Doe met ons mee om nieuwe waardeketens te verbeelden en opnieuw na te denken: wat heeft en verdient echte waarde?

Bekijk website

Voormalige creators

  • Liset Castillo

    Liset Castillo

    Liset Castillo is Cubaanse kunstenaars. Castillo maakt werken van zand, hout, plexiglas, poederpigmenten en andere materialen. Benieuwd naar haar werk? Breng dan een bezoekje aan haar website.

    Bekijk website