Direct naar de contentDirect naar de footer

Social Creative Studios

In de parkeergarage van ons hotel bevinden zich aantal social creative studios, welke iedere zoveel tijd wisselen van jonge creatieven.

Social Creative Studio #1 - Wissal Aziz

Social Creative Studio #1 - Wissal Aziz

Wissal Aziz is een dromer, ondernemer en veelzijdige creatieveling. Ze is een multidisciplinaire kunstenaar en ontwerper die gelaagde schilderijen maakt van luxe materialen, waarbij ze de diepte van haar ervaringen koppelt aan explosieve creativiteit. Wissal's kunst en werk is altijd een mix geweest van scherp denken en joie de vivre, sterk beïnvloed door haar Marokkaanse afkomst, Nederlandse opvoeding en vele exotische reizen. Ze is geboren in Marrakech en woont sindsdien in Amsterdam. Wissal staat bekend om haar vermogen om verbanden te vinden en te leggen die de meesten niet zouden overwegen. Ze creëert ongelooflijk toevallige momenten voor de mensen die ze onder haar hoede heeft. De lagen van Wissals leven zijn zeer representatief voor de lagen waarin ze werkt.

Bekijk website
Social Creative Studio #2 - Biobased Creations (New Heroes)

Social Creative Studio #2 - Biobased Creations (New Heroes)

Biobased Creations van New Heroes zijn experimentele projecten die bestaande en toekomstige mogelijkheden modelleren en de prachtige schoonheid en impact van biobased materialen in een circulaire samenleving vieren. Onze storytelling installaties, tentoonstellingen, lezingen en programma's fungeren als doorlopende onderzoeks- en discussiestukken, waarin ook de onbekenden, de knelpunten, de vraagtekens worden getoond. Met hun creaties willen zij het duurzaamheidsgesprek ombuigen van "is dit mogelijk?" naar "hoe gaan we dit samen doen?" Doe met ons mee om nieuwe waardeketens te verbeelden en opnieuw na te denken: wat heeft en verdient echte waarde?

Bekijk website
Social Creative Studio #3 - Maryse Ceha

Social Creative Studio #3 - Maryse Ceha

Maryse Ceha schildert al sinds ze klein was. Als kind week ze af van de gebaande paden van acryl- en olieverf door te experimenteren met zand en grind op een leeg doek. Geïnspireerd door de puurheid van de natuur en verschillende culturen, was haar werk rauw en onvolmaakt, misschien zelfs nooit af. Maryse experimenteert graag met kleuren, tinten en textuur. Geïnspireerd door de eindeloosheid van de horizon en de elementen van de natuur zoals de reflecties in water en de veranderende organische texturen van zand.

Bekijk website

Voormalige creators

 • Liset Castillo

  Liset Castillo

  Liset Castillo is Cubaanse kunstenaars. Castillo maakt werken van zand, hout, plexiglas, poederpigmenten en andere materialen. Benieuwd naar haar werk? Breng dan een bezoekje aan haar website.

  Bekijk website
 • Ma Petite Maison Toys

  Ma Petite Maison Toys

  Ma Petite Maison Toysis een klein productie- en handelshuisje voor mooi, duurzaam speelgoed. Speelgoed als cadeautjes om mee te mogen spelen en niet onbelangrijk, ook als cadeautjes voor het oog. Dit speelgoed mag je met liefde in je woonkamer laten staan.

  Bekijk website
 • TINKEBELL.

  TINKEBELL.

  TINKEBELL. is kunstenaar en schrijver. Ze noemt zichzelf 'verhalenverteller en -maker'. Ze schreef verschillende boeken, werkt als columnist, maakt films, doet openbare interventies, geeft lezingen en maakt kunstwerken ter plekke maar toont haar werk ook in de ruimte van galeries en musea.

  Bekijk website
 • Jovana Stulic

  Jovana Stulic

  Jovana Štulić (1989) komt uit een Servische familie en is geboren in Nederland. Ze woont en werkt in Amsterdam.

  Onderzoek naar het hedendaagse leven en de cross-culturele identiteit van haar persoonlijke leven resulteert in een hybride oeuvre dat bestaat uit een combinatie van videowerk, sculptuur en fotografie.

  Een belangrijk deel van haar onderzoek en studie draait om thema's als kindertijd, cultuur, identiteit, traditie, nostalgie en melancholie.

  Bekijk website
 • Ehsan ul Haq

  Ehsan ul Haq

  Ul Haq, geboren in 1983 in Lahore, Pakistan, woont en werkt tussen Amsterdam
  en Lahore. Hij werkt met sculpturale vormen die hun eigen inherente
  inhoud, het maken en de kap van het object. Hij ontdoet ze van hun geschiedenis, hun functionaliteit en context, betrekt hij de kijker bij een nieuwe handleiding van percepties voor bestaande objecten/betekenissen. ij heeft zijn werk op verschillende instellingen in de vorm van groeps- en solopresentaties

  Bekijk website
 • Alexandra Hunts

  Alexandra Hunts

  Alexandra Hunts (1990, UA/NL) behaalde een bachelordiploma aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag (2012) en een masterdiploma aan de kunstacademie van Malmö (2018). Momenteel is ze resident aan de Rijksakademie in Amsterdam (2023-2025).
  Hunts werkt in verschillende media, waaronder fotografie, video, installatie en beeldhouwkunst als haar belangrijkste media en is geïnteresseerd in het experimenteren met materiaal als filosofie. H

  Bekijk website