Direct naar de contentDirect naar de footer
Powered by GooglePowered by Google

Meetings & Events

De 9 comfortabele vergaderzalen zijn ideaal voor het organiseren van uw meeting, congres of event. De vergaderzalen beschikken over de nieuwste apparatuur zoals een beamer en projectiescherm, vergadersupplies, high-speed WiFi en individueel verstelbare climate control en tot slot floor-to-ceiling windows.

Capaciteiten

Capaciteiten

Bent u benieuwd naar de capaciteiten en opstellingen? Dan kunt u hier alvast de mogelijkheden bekijken. Staat uw gewenste opstelling er niet bij? Dan bespreken wij graag de opties met u.

Meer informatie
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Wij maken uw bijeenkomst graag speciaal. Via onderstaande link is het mogelijk om uw wensen aan te geven en een offerte aan te vragen. Wij zullen na ontvangst contact met u opnemen. Daarnaast zijn wij ook telefonisch en per e-mail te bereiken:

T: +31(0)20 8000 902
E: sales@zuidas.valk.nl

Offerte aanvragen
Wij hebben genoten en we hebben heel positieve geluiden ontvangen over de locatie. Een groot compliment naar de wijze van begeleiding en organisatie, het kort houden van lijntjes. Heel goed gedaan!!
Daniel Krewinkel
Koninklijke Horeca Nederland
We zijn heel blij met de goede service in het Van der Valk Hotel Amsterdam Zuidas: echt complimenten, uitmuntend en echt ontzorgend heel fijn. Wij komen zeker weer terug een volgende keer.
Yorick Schram
Socialehuurwoningzoeken.nl
Elke keer als we hier vergaderen, zijn we weer verrast door de mooie, ruime locatie die rust en professionaliteit uitstraalt. De faciliteiten zijn uitstekend en de service altijd to-the-point. Het begint al bij de voorbereiding, waarbij goed en flexibel wordt meegedacht.
Desiree Spetgens
Vebego

Het voordeel van Hotel Amsterdam Zuidas

  • 9 comfortabele meetingrooms

  • Luxe businesslounge

  • Nieuwste apparatuur

  • Spectaculair uitzicht