Direct naar de contentDirect naar de footer
Nice to meet you!
Nice to meet you!

Vergaderen in stijl

Meetings & Events

Wij maken uw bijeenkomst tot een succes!

Powered by GooglePowered by Google

WE ZIEN ER NAAR UIT OM U TE MOGEN ONTVANGEN.

De 9 comfortabele vergaderzalen zijn ideaal voor het organiseren van uw meeting, congres of event. De vergaderzalen beschikken over de nieuwste apparatuur zoals een beamer en projectiescherm, vergadersupplies, high-speed WiFi en individueel verstelbare climate control en tot slot floor-to-ceiling windows.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij helpen en adviseren u graag.

 • 9 comfortabele meetingrooms met daglicht
 • Een luxe business lounge met onbeperkt koffie, thee, frisdranken en vers fruit
 • Nieuwste apparatuur zoals een beamer met projectiescherm
 • Gratis en high-speed WiFi
 • Individueel verstelbare climate control
 • Spectaculair uitzicht vanaf de 6e verdieping door de grote floor-to-ceiling windows
Brochure
 • Vergaderen

  Vergaderen

  Het hotel heeft 9 comfortabele vergaderzalen waarvan 1 boardroom. Elke zaal bevat de nieuwste apparatuur zoals een beamer met projectiescherm, individueel instelbare climate control en spectaculair uitzicht door de floor-to-ceiling windows.

 • Congressen

  Congressen

  Opzoek naar een unieke locatie voor uw congres? Door de centrale ligging in het zakendistrict Zuidas en de verbindingen van het openbaar vervoer is onze locatie uitstekend te bereiken voor uw nationale en internationale gasten.

 • Events

  Events

  Ieder event is uniek! Juist daarom bekijken wij graag samen met u de mogelijkheden. Door uw wensen te bespreken, zorgen wij ervoor dat u zorgeloos kunt genieten.

 • Offerte aanvragen

  Offerte aanvragen

  Wilt u vrijblijvend een offerte ontvangen? Dan willen wij u vragen om uw wensen op het aanvraagformulier in te vullen via onderstaande knop. Na ontvangst van uw aanvraag zullen wij vervolgens contact met u opnemen.

Graag wil ik jullie nogmaals namens heel SLB, heel erg bedankten voor alle goede zorgen! Alles was fantastisch. Veel collega's en onze klanten vonden de locatie echt top, het gebouw, de kamer maar ook zeker jullie behulpzaamheid, flexibiliteit en meedenken.
Claudia Kerkvliet
Schlumberger Petroleum Services C.V.
met name tijdens de coronaperiode groot in daden gebleken. Van alle beperkende maatregelen in de horeca heeft de KNVB geen enkele hinder ondervonden. Er werd altijd weer gezocht naar een creatieve oplossing. Flexibiliteit is het codewoord voor de medewerkers in dit hotel. Altijd gastvrij, klantvriendelijk en vooral oplossingsgericht. Wij hopen hier nog lang te mogen verblijven met de referee teams voor de wedstrijden van het Nederlands elftal.
Herma Hoveling
KNVB - Koninklijke Nederlandse Voetbalbond
Wij hebben genoten en we hebben heel positieve geluiden ontvangen over de locatie. Een groot compliment naar de wijze van begeleiding en organisatie, het kort houden van lijntjes. We snappen heel goed dat het geven van goede service afhankelijk is van het programma van je gasten, ook als deze wat onvoorspelbaar is. Wij hebben een heel goede organisatie, reactievermogen, flexibiliteit en servicegerichtheid ervaren en het was bij iedere (plotselinge) stap raak! Heel goed gedaan!!
Daniel Krewinkel
Koninklijke Horeca Nederland
We zijn heel blij met de goede service in het Van der Valk Hotel Amsterdam Zuidas: echt complimenten, uitmuntend en echt ontzorgend heel fijn. Wij komen zeker weer terug een volgende keer.
Yorick Schram
Socialehuurwoningzoeken.nl
Elke keer als we hier vergaderen, zijn we weer verrast door de mooie, ruime locatie die rust en professionaliteit uitstraalt. De faciliteiten zijn uitstekend en de service altijd to-the-point. Het begint al bij de voorbereiding, waarbij goed en flexibel wordt meegedacht. De flexibiliteit ervaren wij ook tijdens de vergaderingen, er wordt direct op wijzigingen ingespeeld. Wij komen graag terug, omdat we zeker weten dat alles goed georganiseerd wordt. Dat geeft een gerust gevoel!
Desiree Spetgens
Vebego
Neem contact op

Neem contact op

Van der Valk Hotel Amsterdam Zuidas
Tommaso Albinonistraat 200
1083 HM Amsterdam

Afdeling Sales
Tel +31(0)20 8000 902
sales@zuidas.valk.nl

Contact