Direct naar de contentDirect naar de footer
Uw congres tot in de puntjes verzorgd
Uw congres tot in de puntjes verzorgd

Met 9 multifunctionele zalen en 234 luxe hotel kamers bieden wij u volop mogelijkheden

Congressen

Op zoek naar een unieke locatie voor uw congres? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Door de centrale ligging in het zakendistrict Zuidas en de verbindingen van het openbaar vervoer is onze locatie uitstekend te bereiken voor uw nationale en internationale gasten.

Ons hotel beschikt over 9 comfortabele zalen die uitermate geschikt zijn voor het organiseren van uw congres. Geen congres is te groot of te klein voor ons. Onze zalen zijn uitgerust met de nieuwste meetings supplies, moderne audiovisuele apparatuur en individueel instelbare climate control. Daarnaast beschikken al onze zalen over floor-to-ceiling windows, wat veel natuurlijk daglicht en een spectaculair uitzicht mogelijk maakt.

Wij denken graag met u mee over de voorbereiding en de invulling. Uiteraard zorgen wij dat uw congres succesvol verloopt en helemaal op maat voor u georganiseerd wordt. Ons hotel beschikt ook hotel over 234 luxe kamers en suites waar u en uw (inter)nationale gasten bij een meerdaags congres perfect kunnen overnachten en gebruik kunnen maken van de faciliteiten.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij bekijken ze graag voor u.

Neem contact op

Neem contact op

Van der Valk Hotel Amsterdam Zuidas
Tommaso Albinonistraat 200
1083 HM Amsterdam

Afdeling Sales
Tel +31(0)20 8000 902
sales@zuidas.valk.nl