Direct naar de contentDirect naar de footer

Parkeren bij het hotel

Hotel Amsterdam Zuidas beschikt over een parking lounge met 140 overdekte parkeerplaatsen op de eerste vier verdiepingen van het hotel. Parkeren op het terrein is tegen betaling en afhankelijk van beschikbaarheid.

  • Parkeren in onze parkeergarage is mogelijk op basis van beschikbaarheid en tegen betaling; van maandag tot en met zondag bedragen de parkeerkosten €25 euro per auto per nacht. Het vooraf reserveren van een parkeerplaats en/of parkeerplaats voor elektrisch opladen is niet mogelijk.

    Boekt u uw overnachting via onze website met uw Valk Account? Dan ontvangt u van ons een korting van 50% per auto per nacht op het reguliere parkeertarief. De parkeerkosten bedragen in dat geval €12.50 per auto per nacht en zal worden verrekend bij het inchecken.

  • Voor gasten die een congres of meeting bijwonen, bieden wij een parkeerkaart aan voor €25 per dag per auto.
  • In combinatie met een restaurant- of hotelbar bezoek, bieden wij de eerste twee uur gratis aan. De parkeerkaart kan worden geactiveerd bij onze receptie.
  • Parkeren bij Hotel Amsterdam Zuidas is op eigen risico.

GOED OM TE WETEN:
Parkeren in onze garage is beperkt beschikbaar; indien deze volgeboekt is, is het mogelijk om te parkeren op de Barbara Strozzilaan. Hier parkeert u kosteloos op maandag tot en met vrijdag tussen 19:00 uur en 9:00 uur. Op zondag en feestdagen parkeert u hier kosteloos. Parkeren op de stoep voor ons hotel is niet toegestaan; u riskeert hiermee een parkeerboete.

Op de dag van vertrek is het mogelijk om uw auto bij ons te laten staan tot 18:00 uur in de avond. Wenst u langer bij ons te parkeren, dan hanteren wij het reguliere tarief van €8 per uur.

Routebeschrijving naar het hotel vindt u hier.

Openbaar vervoer

Openbaar vervoer

Tip van ons team: reis met het openbaar vervoer. Door het naast ons hotel gelegen Amsterdam Rai Station (trein, tram en metro) reist u snel en gemakkelijk naar onze locatie. Ook het Station Zuidas (op loopafstand) biedt uitstekende verbindingen om met het openbaar vervoer naar ons toe te reizen.

Let's Reload

Let's Reload

Het is mogelijk om uw auto op te laden aan één van onze elektrische oplaadpunten. Wij beschikken over verschillende elektrische oplaadpunten. De oplaadpunten hebben een capaciteit van 35 KwU.