Direct naar de contentDirect naar de footer
De mooiste tijd van het jaar...
De mooiste tijd van het jaar...

Viert u de mooiste en gezelligste dagen van het jaar met ons? Wij kijken er namelijk al enorm naar uit om de Kerstdagen samen met u en uw gasten te vieren, en uiteraard het jaar 2024 culinair en luxueus in te wijden. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk hier onze arrangementen. Voor vragen kunt u te allen tijde contact met ons opnemen.

Onze Kerstarrangementen

X-MAS Brunch

X-MAS Brunch

Geniet op Eerste Kerstdag van ons magische brunchbuffet met uw familie en vrienden. Wij verwelkomen u met een heerlijke glaasje bubbels, waarna u culinair verrast zal worden door alle feestelijke gerechten die onze keukenbrigade voor u bereidt.

Boek hier!
Magical X-mas Suite

Magical X-mas Suite

** TE BOEKEN VANAF 5 DECEMBER **

U komt pas écht in de wintersferen tijdens een verblijf in onze Magical Xmas-Suite beschikt over alles wat u nodig heeft; één heerlijk king-size bed, ruime badkamer en ligbad. Hier vindt u alles wat u nodig heeft voor een warm en gezellig nachtje weg; één heerlijk king-size bed, ruime badkamer en ligbad. De prachtig en sfeervol gedecoreerde kamer maakt dat u hier nooit meer weg wilt. Benieuwd naar deze kamer? Bekijk dan de beschikbaarheid en tarieven:

Boek hier!
Magical Days

Magical Days

Tijdens de wintermaanden zit u bij ons op de goede plek. Met ons Magical Days-arrangement geniet u van een heerlijke overnachting in één van onze luxe kamers en een culinair diner in ons restaurant. Tussendoor ontdekt u het winterse Amsterdam, of komt u tot rust in onze wellness. De volgende ochtend staat het ontbijtbuffet voor u klaar in ons ontbijtrestaurant. Komt u 'magisch' genieten bij ons?

Boek hier!