Direct naar de contentDirect naar de footer
De mooiste tijd van het jaar...
De mooiste tijd van het jaar...

Viert u de mooiste en gezelligste dagen van het jaar met ons? Wij kijken er namelijk al enorm naar uit om de Kerstdagen samen met u en uw gasten te vieren, en uiteraard het jaar 2023 culinair en luxueus in te wijden. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk hier onze arrangementen. Voor vragen kunt u te allen tijde contact met ons opnemen.

Culinaire Kerst

Culinaire Kerst

Het sfeervol versierde hotel is de perfecte locatie voor een feestelijke kerst samen met uw dierbaren. Geniet van de warme en gezellige sfeer, de sprankelende kerstmuziek en een heerlijk, verrassend kerstmenu in ons restaurant. Lekker ontspannen in ons wellness center op de bovenste etage van het hotel met een prachtig panorama over het winterse Amsterdam. Een heerlijk bed, een luxe kamer en een voortreffelijk kerstontbijt tot besluit!

Aankomst op 25 & 26 december 2022

Boek hier!
Magical X-mas Suite

Magical X-mas Suite

** TE BOEKEN VANAF 5 DECEMBER **

U komt pas écht in de wintersferen tijdens een verblijf in onze Magical Xmas-Suite beschikt over alles wat u nodig heeft; één heerlijk king-size bed, ruime badkamer en ligbad. Hier vindt u alles wat u nodig heeft voor een warm en gezellig nachtje weg; één heerlijk king-size bed, ruime badkamer en ligbad. De prachtig en sfeervol gedecoreerde kamer maakt dat u hier nooit meer weg wilt. Benieuwd naar deze kamer? Bekijk dan de beschikbaarheid en tarieven:

Boek hier!
Magical Days

Magical Days

Tijdens de wintermaanden zit u bij ons op de goede plek. Met ons Magical Days-arrangement geniet u van een heerlijke overnachting in één van onze luxe kamers en een culinair diner in ons restaurant. Tussendoor ontdekt u het winterse Amsterdam, of komt u tot rust in onze wellness. De volgende ochtend staat het ontbijtbuffet voor u klaar in ons ontbijtrestaurant. Komt u 'magisch' genieten bij ons?

New Years Eve

New Years Eve

Spetterend het nieuwe jaar in? Dan viert u Oud & Nieuw in Amsterdam met een feestelijk diner in ons restaurant, overnachting in een luxe kamer, een uitgebreid nieuwjaarsontbijt en een late check-out.

  • Overnachting in van onze Comfort, Executive of Superior rooms
  • Drie-gangen keuzediner en aperitief op 31 december 2022
  • Check-out tot 12:00 uur.
  • Uitgebreid ontbijtbuffet op 1 januari 2023 (8.00 – 12.00 uur)
  • Gratis toegang tot wellness & fitness