Direct naar de contentDirect naar de footer
Feestdagen 2020
Feestdagen 2020

De gezelligste tijd van het jaar viert u in Hotel Amsterdam Zuidas

Viert u de Feestdagen met ons?

Het jaar 2020 liep allemaal net even anders dan andere jaren. Reden te meer om dit bijzondere jaar heerlijk van de Feestdagen te genieten in Hotel Amsterdam Zuidas. Ons team staat voor u klaar om de Kerstdagen samen met u en uw gasten te vieren, en uiteraard het nieuwe jaar culinair en luxueus in te wijden.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk hier onze arrangementen. Voor vragen kunt u te allen tijde contact met ons opnemen.

Culinaire Kerst

Culinaire Kerst

Het sfeervol versierde hotel is de perfecte locatie voor een feestelijke kerst samen met uw dierbaren. Geniet van de warme en gezellige sfeer, de sprankelende kerstmuziek en een heerlijk, verrassend kerstmenu in ons restaurant. Lekker ontspannen in ons wellness center op de bovenste etage van het hotel met een prachtig panorama over het winterse Amsterdam. Een heerlijk bed, een luxe kamer en een voortreffelijk kerstontbijt tot besluit! Bekijk ook alvast ons Kerstmenu

Aankomst op 24, 25, 26 december 2020

Bekijk arrangement
Festive Season

Festive Season

Tijdens de wintermaanden zit u bij ons op de goede plek. U wordt ontvangen met warm appelgebak & chocolademelk in onze hotelbar, waarnaar u incheckt in uw luxe kamer met panorama-view. Maak een heerlijke wandeling in één van de vele Amsterdamse parken en geniet aanvullend van een heerlijk diner in ons restaurant. De Festive Season-deal is beschikbaar in december 2020 en januari 2021.

Bekijk arrangement
New Years Eve

New Years Eve

Geniet van een heerlijke Oud & Nieuw in Amsterdam met een feestelijk diner in ons restaurant, overnachting in een luxe kamer, een uitgebreid nieuwjaarsontbijt en een late check-out.

  • Overnachting in van onze Comfort, Executive of Superior rooms
  • 3-gangen keuzediner tussen 17.00 en 21.00 uur
  • Glaasje bubbels
  • Uitgebreid ontbijtbuffet (8.00 – 12.00 uur)
  • Late check out (13.00 uur)
  • Gratis parkeren
  • Gratis toegang tot wellness & fitness
Bekijk arrangement