Direct naar de contentDirect naar de footer

Vakantie in Nederland.

Dat Nederland nog veel mooie, indrukwekkende en avontuurlijke plekken heeft, is het afgelopen jaar wel gebleken. Daarom zetten wij alle mogelijkheden voor dé perfecte Amsterdamse (mini-)vakantie met uw partner, vrienden of familie voor u op een rijtje:

Things to do:

 • Fietsverhuur

  Fietsverhuur

  Geniet van een heerlijke fietstocht langs de grachten, historische panden en bekende en onbekende straatjes in Amsterdam. Liever de natuur in? Maak dan een tocht door het Amsterdamse Bos, dat wel drie keer groter is dan Central Park in New York City.

  Meer informatie
 • Erop uit in Amsterdam

  Erop uit in Amsterdam

  Er valt veel te beleven in Amsterdam; van sportieve activiteiten, tot een drankje doen in leuke hippe bars. Of wat dacht u van een indrukwekkend museumbezoek, een heerlijke wandeling langs de grachten of een dagje shoppen in de typische Amsterdamse wijken. Bekijk alle tips van ons team op onze omgeving-pagina.

  Bekijk de omgeving
 • Time to relax

  Time to relax

  Even de drukte van het jaar vergeten en relaxen in ons wellness center op de top floor van ons hotel. Kom helemaal tot rust in onze sauna's, steam bath en diverse relaxing areas. Ook bieden wij de mogelijkheid tot het boeken van massages.

  Meer informatie
Tours & Tickets

Tours & Tickets

Wist u dat wij een samenwerking met de Amsterdamse ticket- en touroperator Tours & Tickets onderhouden? En dat u hierdoor heel gemakkelijk tickets voor allerlei excursies, musea, excursies en rondvaarten bij ons aan de balie kunt verkrijgen? Wij helpen u graag met het boeken van uw favoriete uitstapje.

Vier de vakantie met een luxe arrangement

 • Vier de vakantie met een luxe arrangement

  Hoog Zomer-arrangement

  Wilt u extra genieten van de zomer? Boek dan ons Hoog Zomer Arrangement en geniet van twee overnachtingen inclusief ontbijt en een uitgebreid drie-gangen diner in ons restaurant.

 • Vier de vakantie met een luxe arrangement

  Family FUN!

  Fun en een verblijf in onze Family Suite; het recept voor een heerlijk uitje met uw gezin. Met ons Family Fun-arrangement, vermaakt zowel u als uw kinderen zich optimaal. Stream uw favoriete films en series en geniet van een culinair diner in ons restaurant.

 • Vier de vakantie met een luxe arrangement

  Amsterdam City Break

  Amsterdam staat wereldwijd bekend om zijn karakteristieke gebouwen, grachten en indrukwekkende geschiedenis. Dit arrangement van Hotel Amsterdam Zuidas is de perfecte manier om de stad Amsterdam te verkennen door het GVB-ticket. In de avond geniet u van een heerlijk diner in ons moderne restaurant.

 • Vier de vakantie met een luxe arrangement

  Fietsend de stad door

  Ontdek Amsterdam zoals Amsterdammers dat doen! Maak een mooie fietstocht langs de grachten en bezoek de belangrijkste bezienswaardigheden op de fiets. Even genoeg van Amsterdam? Fiets langs de Amstel naar Ouderkerk of bezoek het Amsterdamse bos. Vraag ook naar de leuke fietsroutes in ons hotel.

The Upside Down Amsterdam

The Upside Down Amsterdam

Op nog geen 500 meter van ons hotel is The Upside Down Amsterdam gelegen. Iedereen, jong en oud, vindt zijn inspiratie als ze uit hun huidige realiteit en in een nieuwe fantasiewereld stappen in die we The Upside Down Amsterdam noemen. Met de geestverruimende wereld wordt je geinspireerd om te creëren, dingen te doen waar je nog nooit van hebt gedroomd en om plezier te hebben. Je kunt communiceren met onze kamers en decors, je kunt alles aanraken en je kunt er helemaal voor gaan.