Direct naar de contentDirect naar de footer
Welkom | Welcome | Willkommen
Welkom | Welcome | Willkommen

Welkom in Hotel Amsterdam Zuidas

Bedankt dat u heeft gekozen voor Van der Valk Hotel Amsterdam Zuidas. Via deze online room directory verkrijgt u meer informatie over ons hotel en de directe omgeving. Voor vragen en informatie kunt u te allen tijde terecht bij onze hotelreceptie. Namens ons gehele team wensen wij u een heel fijn verblijf in ons hotel.

Algemene informatie

Algemene informatie

 • Onze receptie is 24 uur per dag bereikbaar via tel.9.
 • Uitchecken is mogelijk tot 11:00 uur op de dag van vertrek. Op basis van beschikbaarheid is later uitchecken mogelijk. Onze receptie bekijkt graag de mogelijkheden.
 • Wij maken u erop attent dat roken in onze kamers niet is toegestaan. Op overtreding van deze huisregels staat een boete van minimaal €250,00
Ontbijt

Ontbijt

Dagelijks serveren wij het ontbijtbuffet op de vijfde etage in ons Live Cooking-restaurant:

Maandag t/m vrijdag:
06:00 - 10:00 uur
Zaterdag & Zondag:
07:00 - 11:00 uur

(Tijdens schoolvakanties en nationale feestdagen kunnen tijden mogelijk afwijken.)

 • Lunch (Brasserie)

  Lunch (Brasserie)

  Geniet van onze lunchkaart in onze sfeervolle brasserie.

  OPENINGTIJDEN:
  Maandag t/m vrijdag:

  9:00 uur - 17:00 uur
  Zaterdag & zondag:
  11:00 uur - 17:00 uur

  OPENINGSTIJDEN KEUKEN:
  Maandag t/m zondag:

  12:00 uur - 16:00 uur

 • À La Carte

  À La Carte

  Onze keukenbrigade tovert elke dag de meest verrassende gerechten voor u op tafel! Ervaar ons 'dinner with a view'-concept terwijl u heerlijk tafelt.

  OPENINGSTIJDEN:
  Maandag t/m zondag:
  17:00 uur - 22:00 uur

 • Lobbybar

  Lobbybar

  Borrelen met een heerlijk glas wijn, biertje van de tap of een homemade cocktail. Het kan in onze lobbybar op de vijfde verdieping tegenover de receptie.

  OPENINGSTIJDEN:
  Maandag t/m donderdag & zondag:
  16:00 uur - 23:00 uur

  Vrijdag & zaterdag:
  16:00 uur - 00:00 uur

Room Service

Room Service

Dineren op uw kamer? Geen enkel probleem! Scan de QR-code bij het koffiezetapparaat om ons Room Service-menu te kunnen bekijken en uw bestelling te plaatsen.

Fitness & Wellness

Fitness & Wellness

Op de top-floor van ons hotel bevindt zich ons luxe fitness- en wellness center, waar u na een dagje inspannen heerlijk kunt ontspannen. Geniet tijdens uw bezoek van het spectaculaire uitzicht over Amsterdam.

OPENINGSTIJDEN:

Fitness:
Maandag t/m zondag:
07:00 uur - 22:00 uur

Wellness:
Maandag t/m vrijdag:
16:00 uur - 22:00 uur
Zaterdag & Zondag:
10:00 uur - 22:00 uur

Green & Orange Choice

Green & Orange Choice

Tijdens uw meerdaags verblijf kunt u uw steentje bijdragen aan het milieu door de schoonmaak van uw kamer over te slaan.

Wanneer wij uw kamerschoonmaak over mogen slaan, kun u uw GREEN CHOICE doorgeven bij onze hotelreceptie of de e-mail die u in de avond van ons ontvangt beantwoorden.

Indien u geen schoonmaak, maar wel graag nieuwe handdoeken, koffie/thee of toiletartikelen wenst, kunt u kiezen voor onze ORANGE CHOICE. Wij plaatsen dan een tas met alle benodigdheden voor uw kamerdeur.

Overige informatie

Huisregels
Voor u en onze veiligheid hanteren wij een huisreglement. Wanneer u in Hotel Amsterdam Zuidas verblijft, gaat u akkoord met onze huisregels. U kunt deze hier bekijken. Daarnaast geldt er in het gehele hotel een algemeen rookverbod. Indien wij dit constateren volgt een boete en mogelijke uitzetting.

Parkeren
Parkeren is mogelijk in onze parkeerlounges op basis van beschikbaarheid en tegen betaling. De parkeertarieven bedragen €25 per auto per nacht. Wanneer u via onze website geboekt heeft, betaalt u €12.50 per auto per nacht. Het is belangrijk om uw parkeerticket laat activeren bij de receptie, voordat u de parkeergarage verlaat.

Badjassen nodig?
Deze zijn verkrijgbaar bij de receptie. Voor uitgifte vragen wij om een borg van €25 per badjas. Deze ontvangt u van ons retour wanneer u de badjassen weer bij ons inlevert. Dit mag tussentijds of op moment van uitchecken.

Wasserij
Wij bieden (tegen betaling) de mogelijkheid tot het reinigen, wassen of stomen van uw kleding. Wanneer u uw was vóór 8:00 uur in de ochtend bij de receptie inlevert, is deze de dag erna rond het middaguur retour. Op maandag, zondag en feestdagen wordt er geen was opgehaald of retour gebracht. Levert u was op zaterdag in, dan is deze op dinsdag retour.

Kussenmenu
Liever een dunner kussen om te slapen? Geen probleem! Via de receptie kunt u gemakkelijk een dunner kussen naar uw kamer laten brengen.

WiFi
In het gehele hotel kunt u kosteloos gebruik maken van high-speed WiFi via het netwerk Van der Valk Zuidas.

Automatischegordijnen
Verblijft u in één van onze Superior kamers, Family Suites, Junior Suites, Suites of één van de kamers op de dertiende verdieping? Dan kunt u gemakkelijk de gordijnen en vitrage vanuit het bed openen en sluiten. U bedient deze door middel van het bedieningspaneel aan de zijkant van de bedwand.

Chromecasten
Wist u dat u onder andere Netflix, Videoland en andere streamingsdiensten kunt openen op uw televisie? Druk hiervoor op het chromecast-knopje op uw afstandbediening (deze bevindt zich rechtsonder de aan-/uitknop) en volg de stappen op uw televisie. Hiernaar kunt u uw mobiele device (d.w.z. iPhone, tablet, laptop etc) koppelen en u favoriete serie of film afspelen.

Meeting Rooms
Op de zesde etage van ons hotel treft u onze 9 meeting rooms aan. Woont u een bijeenkomst bij? Bekijk dan bewegwijzeringsschermen in onze lobby, of vraag onze receptiemedewerkers voor aanvullende informatie.

Fietsenstalling
De fietsenstalling bevindt zich op de begane grond van ons hotel. Deze wordt in de nacht afgesloten en in de ochtend weer geopend. Informatie over de verhuur van fietsen is beschikbaar bij de receptie.

Minibarbox

Minibarbox

Een gevulde minibar? Bestel ons minibarpakket bij de receptie voor €18,50 per box