Direct naar de contentDirect naar de footer

Welkom in Hotel Amsterdam Zuidas

Bedankt dat u heeft gekozen voor Van der Valk Hotel Amsterdam Zuidas

Via deze online room directory verkrijgt u meer informatie over ons hotel en de directe omgeving. Voor vragen en informatie kunt u te allen tijde terecht bij onze hotelreceptie. Onze receptie is tevens 24 uur per dag telefonisch (tel.9) te bereiken.

Namens ons gehele team wensen wij u een heel fijn verblijf in ons hotel.

Uitchecken

Uitchecken

Wij verzoeken u vriendelijk voor 11 uur uit te checken.
U kunt daarna nog gebruik maken van onze faciliteiten.


Op basis van beschikbaarheid is later uitchecken mogelijk tegen een meerprijs van €15,00 per uur met een maximum tot 17:00 uur op de dag van vertrek. Op Junior Suites, Family Suites en Suites bieden wij helaas geen mogelijkheden om later uit te checken.
Voor vragen hierover kunt u terecht bij ons receptie-team.

Ontbijt

Ontbijt

Het ontbijtbuffet serveren wij dagelijks in ons Live-Cooking restaurant op onze vijfde etage. In verband met de richtlijnen van het RIVM rondom COVID-19 dienen wij het ontbijt op voorhand voor u te reserveren. Uw gewenste tijd kunt u vastleggen bij onze receptie.

Maandag t/m vrijdag:
06:00 uur - 10:00 uur

Zaterdag & zondag:
07:00 uur - 11:00 uur

Food & Drinks

 • À La Carte

  À La Carte

  Voor een heerlijke lunch- of diner kunt u zeven dagen per week terecht in ons à la carte restaurant op de vijfde etage van ons hotel. Wij raden u aan om vooraf u tafel te reserveren bij onze hotelreceptie.

  Maandag t/m zondag:
  12:00 uur - 22:00 uur (Reserveren is mogelijk tot 21:00 uur)

 • Lobbybar

  Lobbybar

  Op de vijfde etage van ons hotel bevindt zich de sfeervolle lobbybar. Hier kunt u terecht om te genieten van onze uitgebreide drankenkaart.

  Maandag t/m zondag:
  12:00 uur - 22:00 uur

Room Service

Room Service

Liever dineren op uw kamer? Geen enkel probleem! Scan de QR-code bij het koffiezetapparaat om ons Room Service-menu te kunnen bekijken en uw bestelling te plaatsen

Fitness & Wellness

Fitness & Wellness

Op de top-floor van ons hotel bevindt zich ons luxe fitness- en wellness center, waar u na een dagje inspannen heerlijk kunt ontspannen. Geniet tijdens uw bezoek van het spectaculaire uitzicht over Amsterdam.

OPENINGSTIJDEN:

Fitness:
Maandag t/m zondag:
24 uur per dag

Wellness:
Maandag t/m vrijdag:
16:00 uur - 22:00 uur
Zaterdag & Zondag:
10:00 uur - 22:00 uur

Huisregels Fitness & Wellness

Huisregels Fitness & Wellness

HUISREGELS:

 • Gebruik van de wellness is enkel toegestaan met badkleding.
 • Wij verzoeken wij u in de wellness een handdoek te gebruiken op de zit- en liggedeeltes, ook in de verschillende sauna's en het stoombad.
 • Het dragen van bad/teen slippers is gewenst. Badjassen zijn te huur bij de receptie voor €5,00 per stuk
 • Het fitness- en wellness center is toegankelijk voor gasten vanaf 16 jaar.
 • Klaar met uw work-out? Dan vragen wij u het gebruikte fitnessapparaat te reinigen met de daarvoor bestemde middelen die u aantreft in de fitnessruimte.
 • In verband met de richtlijnen van het RIVM rondom COVID-19, is toegang tot één van beide ruimtes enkel mogelijk op basis van reservering. U kunt uw gewenste tijdstip bij onze receptie vastleggen. Wij vragen u om deze reden ook om geen gebruik te maken van onze kleedruimtes, maar u in uw kamer gereed te maken
 • Toegang tot ons fitness- en wellness center is enkel mogelijk voor hotelgasten.

Overige informatie

 • Huisregels
  Voor u en onze veiligheid hanteren wij een huisreglement. Wanneer u in Hotel Amsterdam Zuidas verblijft, gaat u akkoord met onze huisregels. U kunt deze hier bekijken. Daarnaast geldt er in het gehele hotel een algemeen rookverbod. Indien wij dit constateren volgt een boete en mogelijke uitzetting.

 • WiFi
  In het gehele hotel kunt u kosteloos gebruik maken van high-speed WiFi via het netwerk Van der Valk Zuidas

 • Automatischegordijnen
  Verblijft u in één van onze Superior kamers, Family Suites, Junior Suites, Suites of één van de kamers op de dertiende verdieping? Dan kunt u gemakkelijk de gordijnen en vitrage vanuit het bed openen en sluiten. U bedient deze door middel van het bedieningspaneel aan de zijkant van de bedwand.

 • Chromecasten
  Wist u dat u onder andere Netflix, Videoland en andere streamingsdiensten kunt openen op uw televisie? Druk hiervoor op het chromecast-knopje op uw afstandbediening (deze bevindt zich rechtsonder de aan-/uitknop) en volg de stappen op uw televisie. Hiernaar kunt u uw mobiele device (d.w.z. iPhone, tablet, laptop etc) koppelen en u favoriete serie of film afspelen.

 • Fietsenstalling
  De fietsenstalling bevindt zich op de begane grond van ons hotel.

 • Parkeren
  Parkeren is mogelijk in onze parkeerlounges op basis van beschikbaarheid en tegen betaling. Uitrijtickets zijn verkrijgbaar bij onze receptie.

 • Meeting Rooms
  Op de zesde etage van ons hotel treft u onze 9 meeting rooms aan. Woont u een bijeenkomst bij? Bekijk dan bewegwijzeringsschermen in onze lobby, of vraag onze receptiemedewerkers voor aanvullende informatie.

 • Wasserij
  Wij bieden de mogelijkheid tot het reinigen, wassen of stomen van uw kleding. Was dient vóór 8:30 uur te worden ingeleverd bij de receptie, en zal omstreeks 18:00 uur retour zijn. Gebruikt u voor u de waszak en het wasbriefje in de open kast van uw kamer.
Minibarbox

Minibarbox

Een gevulde minibar? Bestel ons minibarpakket bij de receptie voor €15,50 per box