Direct naar de contentDirect naar de footer
Welkom in ons restaurant!
Welkom in ons restaurant!
Voor ieder wat wils!

Bekijk hier onze

Brasserie

Opening 2021!

Restaurant

Eerlijk, gezond en vooral lekker eten! Dat is het motto van Hotel Amsterdam Zuidas. U vindt bij ons verschillende mogelijkheden om in een ontspannen sfeer te genieten van uw favoriete culinaire activiteit. Ons keuken- en restaurant team wensen vervult graag uw wensen. Online boekt u gemakkelijk en snel uw tafel in een van onze restaurants. Eet smakelijk!

Op dit moment zijn onze restaurants gesloten. Heeft u een overnachting in ons hotel? Dan is het mogelijk om te dineren in uw kamer.

Tot snel!

In verband met de huidige maatregelen rondom de bestrijding van het coronavirus, is dineren in ons restaurant helaas niet mogelijk. Als hotelgast is dineren in uw kamer wel mogelijk. Het ontbijt bieden wij aan in de vorm van een luxe ontbijt-to-go box

Wij hopen u snel weer te mogen verwelkomen in ons restaurant. Tot snel!

Hotelbar

Hotelbar

Even ontspannen met uw familie, vrienden of collega's? Dat kan in onze hotelbar op de vijfde etage van ons hotel. Geniet van een drankje terwijl u met uw gezelschap de dag bespreekt. Onze barmanager zorgt voor een breed aanbod aan warme en koude drankjes en cocktails en een uitgebreide bier- en wijnkaart.

Brasserie (open vanaf 2021)

Brasserie (open vanaf 2021)

Op de begane grond van ons hotel is de brasserie gelegen, waar u de hele dag terecht kunt voor een hapje en een drankje. Onze brasserie is zeer geschikt voor zowel formele als informele afspraken, en uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer. De open keuken biedt uw een fijn kijkje achter de schermen, waar onze keukenbrigade dagelijks voor u klaar staat de fijnste gerechten te bereiden. De brasserie is trendy en modern ingericht met circa 150 couverts, diverse zithoekjes en plaatsen aan de bar.