Direct naar de contentDirect naar de footer

Restaurant

Eerlijk, gezond en vooral lekker eten! Dat is het motto van Hotel Amsterdam Zuidas. Wij heten u van harte welkom in ons restaurant om te genieten van ontbijt, lunch of diner. Ook in onze hotelbar kunt u weer terecht voor heerlijke drinks & bites en geniet u van ons unieke 'dinner-with-a-view'-concept. Ons Online boekt u gemakkelijk en snel uw tafel in een van onze restaurants. Namens ons gehele team: eet u smakelijk!

Ontbijt

Ontbijt

Een lekker kopje koffie of thee, melk en diverse vruchtensappen, de keuze uit diverse soorten brood, allerhande beleg, een Engels ontbijt, pancakes of een gezonde fruitsalade… de keuze is aan u! Dagelijks presenteren wij een luxe en uitgebreid ontbijtbuffet en geniet van de kwaliteit en variatie die u van Van der Valk gewend bent.
À La Carte

À La Carte

Ons sfeervolle à la carte restaurant met circa 150 zitplaatsen biedt u een mooie ambiance met de meest smaakvolle gerechten, en geniet u van een prachtig uitzicht over de stad. Onze keukenbrigade bereidt elke dag met plezier de heerlijkste gerechten met dagverse ingrediënten voor u, en geniet u van een grote variëteit van smaakvolle en culinaire gerechten.
Moederdagbrunch

Moederdagbrunch

Dit jaar verras je jouw moeder met een heerlijke Moederdagbrunch in Hotel Amsterdam Zuidas!
Reviewz
Gemiddelde score:
8,6
38 beoordelingenAlle beoordelingen
Luuk
Hotel Amsterdam Zuidas  
Geen negatieve kanttekening

Zeer goede bediening in brasserie.

Lobbybar

Lobbybar

Even ontspannen met uw familie, vrienden of collega's? Dat kan in onze hotelbar op de vijfde etage van ons hotel. Geniet van een drankje terwijl u met uw gezelschap de dag bespreekt. Ons barpersoneel zorgt voor een breed aanbod aan warme en koude drankjes en cocktails en een uitgebreide bier- en wijnkaart.

OPENINGSTIJDEN:
Maandag t/m donderdag: 09:00 - 23:00 uur
Vrijdag & zaterdag: 09:00 - 00:00 uur
Zondag: 12:00 - 23:00 uur

Brasserie (OPENING SOON)

Brasserie (OPENING SOON)

Op de begane grond van ons hotel is de brasserie gelegen, waar u de hele dag terecht kunt voor een hapje en een drankje. Onze brasserie is zeer geschikt voor zowel formele als informele afspraken, en uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer. De open keuken biedt uw een fijn kijkje achter de schermen, waar onze keukenbrigade dagelijks voor u klaar staat de fijnste gerechten te bereiden. De brasserie is trendy en modern ingericht met circa 150 couverts, diverse zithoekjes en plaatsen aan de bar.

Reviewz
Gemiddelde score:
8,6
38 beoordelingen
Alle beoordelingen
Geen negatieve kanttekening
Hotel Amsterdam Zuidas  Luuk 

Zeer goede bediening in brasserie.