Direct naar de contentDirect naar de footer
Corona & veiligheid
Corona & veiligheid

Uw veiligheid is onze prioriteit!

Samen voor uw en onze veiligheid!

Overnachten

Onze kamers worden elke dag professioneel schoongemaakt en de deurklinken van alle deuren in ons hotel worden meerdere keren per dag schoongemaakt. Ook nemen onze medewerkers preventieve maatregelen met betrekking tot hygiëne.

  • Inchecken kan dagelijks vanaf 14:00 uur.
  • Wij hanteren een registratieplicht voor al onze gasten. Dat wil zeggen dat al onze gasten zich dienen te legitimeren met een geldig legitimatiebewijs (ID, Paspoort, Rijbewijs).
  • Wij hanteren de landelijke maatregelen van het RIVM en de overheid: wanneer u bij ons incheckt, dient u een negatieve testuitslag of vaccinatiebewijs te kunnen laten zien.

Eten & Drinken

  • Ontbijt is mogelijk in ons ontbijtrestaurant. Wij vragen u om een tijdstip voorafgaand aan uw komst het tijdstip waarop u wenst te ontbijten te reserveren bij onze receptie. In het restaurant hanteren wij ondanks de nieuwe maatregelen 1,5 meter tussen de tafels.
  • Dineren is mogelijk in ons à la carte restaurant. Wij adviseren u om tijdig uw reservering te maken bij onze receptie. In het restaurant hanteren wij ondanks de nieuwe maatregelen nog steeds 1,5 meter tussen de tafels.
  • Bezoekt u als niet-hotelgast ons restaurant, dan dient u een negatieve testuitslag of vaccinatiebewijs te overleggen.
  • Dineert u als hotelgast bij ons, en is uw negatieve testuitslag of vaccinatiebewijs akkoord bevonden bij het inchecken? Dan zullen wij geen bewijs meer vragen.

Fitness & Wellness

Toegang tot ons fitness- en wellness center is mogelijk op basis van reservering en enkel mogelijk voor hotelgasten. U kunt hiervoor contact opnemen met de hotelreceptie.
Toegang tot fitness- en wellness center is enkel mogelijk voor hotelgasten.