Direct naar de contentDirect naar de footer

Enjoy your dinner

Voorgerechten | Starters

Voorgerechten | Starters

Runder carpaccio | Truffel mayonaise | Tomaatjes | Parmezaan
Beef carpaccio | Truffle mayonnaise | Home dried tomatoes | Parmesan

Gepekelde heilbot | Tomaat structuren | Dragon emulsie
Pickled halibut | Structures of tomato | Dragon emulsion

Ricotta | Geroosterde paprika | Gezouten citroen | Courgette
Ricotta | Roasted paprika | Salted lemon | Zucchini

Pomodori soep
Pomodori soup

Hoofdgerechten | Main courses

Hoofdgerechten | Main courses

Rib eye | Maïs | Aubergine | Uiencompote | Kruidenboter
Rib eye | Corn | Aubergine | Compote of onion | Garlic butter

Poulet lalande | Gort | Mais structuren | Zure room | Specerijen jus
Poulet Lalande | Grits | Corn structures | Sour cream | Gravy of various spices

Zalm | Kruiden risotto | Salsa verde
Salmon | Risotto of herbs | Salsa verde

Gele curry | Kikkererwten | Gele rijst | Naanbrood
Yellow curry | Chickpea | Yellow Rice | Indian flatbread

Nagerechten | Desserts

Nagerechten | Desserts

Dame Blanche
Dame Blanche

Trifle | Licor 43 | Citrusvruchten
Trifle | Licor 43 | Citrus fruits

Huisgemaakte friandises
Homemade friandises

* Bij het drie-gangen diner zijn per persoon een voor-, hoofd en nagerecht inclusief.
* Voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar serveren wij een Timo Toekan-menu. Hier kunt u naar vragen in het restaurant.
* The three-course dinner includes a starter, main course and dessert per person.
* We serve a Timo Toukan menu for children from 4 to 12 years old. Our restaurant team will provide you the menu.