Direct naar de contentDirect naar de footer

Enjoy your dinner

Voorgerechten | Starters

Voorgerechten
Starters

Runder carpaccio | Truffel mayonaise | Enoki | Mizuna | Parmezaan | Balsamico
Beef carpaccio | Truffle mayonnaise | Mizuna | Parmesan | Enoki | Balasamico

Huisgemaakte Wildpate | Monegaskische uitjes | Champignons | Wildjus
Homemade game terrine | Monegaskic onions | Small Mushrooms | Wild gravy

Ricotta | Geroosterde paprika | Gezouten citroen | Courgette
Ricotta | Roasted paprika | Salted lemon | Zucchini

Pompoensoep | Hazelnoot | Crème Fraiche
Pumpkin soup | Hazelnut | Creme frache

Hoofdgerechten | Main courses

Hoofdgerechten
Main courses

Hazenpeper Klassiek | Rode Kool | Aardappelpuree | Stoofpeer
Classic Hare Pepper | Red Cabbage | Mashed Potatoes | Stewed Pear

Huisgemaakte Kalfsschnitzel | Seizoensgroenten
Escalope of veal | Seasonal Vegetable

Kabeljauw | Kerriemousseline | Kalfsjus | Structuren Prei
Codfish | Muslin of curry | Veal gravy | Leek structures

Pasta Funghi | Paddenstoelen | Verse Truffel
Pasta Funghi | Mushrooms | Fresh Truffle

Nagerechten | Desserts

Nagerechten
Desserts

Dame Blanche
Dame Blanche

Panna Cotta van Kaneel | Amaretto gelei | Cremeaux van Pistache
Panna Cotta of Cinnamon | Jelly of Amaretto | Cremeaux of Pistache

Huisgemaakte friandises
Homemade friandises

* Bij het drie-gangen diner zijn per persoon een voor-, hoofd en nagerecht inclusief.
* Voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar serveren wij een Timo Toekan-menu. Hier kunt u naar vragen in het restaurant.
* The three-course dinner includes a starter, main course and dessert per person.
* We serve a Timo Toukan menu for children from 4 to 12 years old. Our restaurant team will provide you the menu.