Direct naar de contentDirect naar de footer
PSSTT... Kom proefslapen!
PSSTT... Kom proefslapen!

Wilt u als een van de eerste gasten ons nieuw hotel verkennen? Doe dan mee met onze #proefslaapactie

Actievoorwaarden Proefslaapactie

U heeft meegedaan aan de proefslaapactie van Valk Exclusief hotel Amsterdam Zuidas.

Hoe worden de winnaars geïnformeerd?
De winnaars worden 8 weken vanaf 13 mei bekend gemaakt via onze social media-kanalen en onze website. Aanvullende informatie voor de winnaars wordt verstrekt aan gelukkigen.

Wat bieden wij u aan:
Wij bieden u 1 overnachting inclusief ontbijt en toeristenbelasting voor twee personen aan op een van de luxe Comfort King-rooms van Hotel Amsterdam Zuidas. Houdt er rekening mee dat extra kosten zoals parkeren (€25 per auto per nacht) en eventuele restaurant- of hotelbarkosten niet inbegrepen zijn en volledig voor eigen rekening zullen zijn. Het hotel is per trein, tram, bus of metro uitstekend te bereiken middels het naast gelegen Amsterdam RAI station.

Wanneer kunnen wij u verwelkomen:
Wij verwelkomen onze winnaars graag in periode van 1 juli t/m 17 augustus. Wij hanteren een maximum van 10 kamers per dag. Hierdoor kan het zijn dat uw gewenste datum niet meer beschikbaar zal zijn. Wij vragen u in zulk geval een keuze te maken uit één van de alternatieve data. Daarnaast dient de reservering op naam te staan van de winnaar van de proefslaapactie, en kan niet worden doorgegeven/verkocht aan derden. Wij zullen u daarom bij het inchecken vragen om een geldig legitimatiebewijs.

Wat verwachten wij van u:
Omdat wij erg benieuwd zijn naar uw mening en feedback, zult u tijdens uw verblijf op een bijzondere missie zijn: genieten in ons hotel terwijl u het test! Ons hotel verkeert in de openingsfase, en wij vragen u daarom om als een ware ‘mystery guests’ uw feedback m.b.t. de service, kwaliteit en faciliteiten persoonlijk met ons te delen. Na afloop van uw verblijf zullen wij u een enquete doen toekomen, welke u dient invullen. Op deze manier kunnen wij gericht aan de slag met uw feedback. Daarnaast hopen wij dat u uw fijne ervaring met uw vrienden en familie én op social media zult delen.

Overige voorwaarden:

  • Het selecteren van winnaars geschiedt via loting. Aan de uitslag of bekendmaking kunnen geen rechten worden ontleend.
  • Nadat de reservering gemaakt is, kan de reservering niet meer worden geannuleerd en/of gewijzigd worden. Daarnaast is de actie niet te verzilveren op een datum buiten de aangegeven proefslaap-periode. Helaas is het niet mogelijk om buiten de door ons opgestelde periode te verblijven.
  • Proefslapen kan slechts één keer per winnaar. Indien gewenst kan de reservering met een of meerdere nachten worden uitgebreid tegen de op dat moment geldende tarieven.
  • Heeft u gewonnen? Dan stellen wij een periode van 14 dagen beschikbaar om uw reservering te plaatsen. Na deze periode vervalt helaas het recht op de reservering.
  • Heeft u niet gewonnen? Niet getreurd! Voor aankomende zomer zullen er verschillende openingsactie worden aangeboden. Houdt onze website en socials hiervoor goed in de gaten.