Direct naar de contentDirect naar de footer

Massages & behandelingen

Tijdens uw verblijf kunt u optioneel genieten van een ontspannende massage of behandeling:

  • De behandeling zal worden uitgevoerd door een professionele masseur van Hattawej, welke speciaal voor u op locatie komt. Zij zullen de behandeling uitvoeren op een massagetafel welke wij uw kamer in rijden. U kunt dus heerlijk in uw kamer blijven
  • Alle onderstaande massages bedragen €90,00 per behandeling (één uur) per persoon. Massages dienen te allen tijde vooraf gereserveerd en vooruitbetaald te worden. Na officiële bevestiging zullen wij u een betaallink sturen om de kosten vooruit te betalen.
  • Voor reserveringen kunt u contact opnemen met onze receptie. Zij zullen de aanvraag indienen bij Hattawej, waarnaar wij de reservering voor u definitief kunnen maken. Het is enkel mogelijk om uw behandeling te plannen wanneer u reeds een kamer in ons hotel heeft geboekt.
  • Het annuleren van uw behandeling is kosteloos mogelijk tot 4 uur van tevoren.

JET LAG

HOLISTIC

RELAXING

De vloek van de moderne vakantieganger. Er wordt geschat dat u voor elke overschreden tijdzone een dag nodig heeft om uw normale lichamelijke ritmes en energieniveaus terug te krijgen, met dit soort massage past ons lichaam zich soepeler aan zijn omgeving aan.

Populaire behandeling om ontspanning te bevorderen, de bloedsomloop te verbeteren, spierspanning te verlichten en stress te verminderen.

Zachte massage met soepele, glijdende bewegingen om u te helpen ontspannen. De massagetherapeut zal in een langzamer tempo bewegen en minder druk uitoefenen.

DEEP TISSUE

SWEDISH

SPORT

Deze westerse technieken gebruiken stevige druk en diepe slagen die langs de spieren lopen, geconcentreerd op bepaalde gebieden voor maximale voordelen volgens specifieke behoeften of verzoeken.

Ook wel bekend als de ‘’klassieker’’. Dat is ook precies waar deze ontspannende behandeling voor staat.

Bij dit type massage werken we voornamelijk aan de armen en benen, afhankelijk van de behoeften van de klant.

AROMATHERAPY

REFLEXOLOGY

SCRUB

Een massagetherapie met hooggeconcentreerde plantaardige oliën, essentiële oliën genoemd, wordt toegevoegd aan de massageolie van lotion

Gebasseerd op een systeem van zones en reflexgebieden die zogenaamd een beeld van het lichaam op de voeten en handen weerspiegelen, met het uitgangspunt dat dergelijk werk een fysieke verandering in het lichaam bewerkstelligt.

Lichaamsbehandelingen zijn in wezen een gezichtsbehandeling voor uw hele lichaam. Het is net zo belangrijk om de huid van uw lichaam te reinigen, te exfoliëren en te hydrateren. Een lichaamsbehandeling is een zoutscrub. Dit is een exfoliërende behandeling die plaatsvindt op een massagetafel.

FACIAL

COMBINED

Een van de beste manieren om voor je huid te zorgen, een gezichtsreiniging en voedt de huid, bevordert een heldere, goed gehydrateerde teint, en kan je huid helpen er jonger uit te zien.

Combination of various types of massage techniques including deep tissue massage, aromatheraphy and reflexology in one, according to preferences