Direct naar de contentDirect naar de footer
Vrolijk Voorjaar

Geniet van de lente

Nachten

Vrolijk Voorjaar

Vier de lente! Na regen en kou komt de zon samen met alle bloemetjes en bijtjes (gelukkig) weer tevoorschijn. Geniet van alle lammetjes, de voorjaarszon en de prachtige bloemen in combinatie met dit voorjaarsarrangement.

Verblijf in maart, april en mei. Dit arrangement is gebaseerd op de vanaf-prijs en boekbaar op basis van beschikbaarheid.

Belangrijke informatie

 • Parkeren tegen betaling
 • Prijzen zijn exclusief 7,00% toeristenbelasting + € 3,00 toeristenbelasting p.p.p.n. (Exclusief kinderen tot 16 jaar, Voor maximaal 21 nachten)
 • Inclusief ontbijt
 • Gratis in het hotel
 • 14:00
 • 11:00
 • Annuleren kan kosteloos tot 12 uur op de dag van aankomst. (Afwijkende voorwaarden kunnen van kracht zijn bij suites & arrangementen)

Let op: dit arrangement is beperkt beschikbaar.

Is uw gewenste datum niet meer beschikbaar? Selecteer dan een andere datum.

Let op: dit arrangement is beperkt beschikbaar.

Vrolijk Voorjaar

Dit arrangement bevat:
 • 2x overnachting
 • 2x ontbijt
 • 2x 3 gangen keuzediner
 • Gratis toegang tot onze fitness- en wellness faciliteiten
 • Boekt u met kinderen jonger dan 13 jaar? Dan is er voor beide avonden een Timo Toekan-menu inbegrepen
De geselecteerde datum is niet beschikbaar voor het gekozen verblijf
De geselecteerde datum is niet beschikbaar
De geselecteerde datum is niet beschikbaar voor uw opgegeven reisgezelschap of verblijfsperiode
Vanaf
180,00
per persoon
Kosteloos annuleren (Uitzondering van non-refundables & last minutes)

Hotel Amsterdam Zuidas

Hotel Amsterdam Zuidas is gelegen op de bruisende Zuidas, direct naast het Station Amsterdam RAI. Via de Noord/Zuid-lijn bent u binnen 10 minuten in hartje Amsterdam.
Reviewz
Gemiddelde score:
9,1
64 beoordelingen
Alexander Vervoordeldonk
Hotel Amsterdam Zuidas  
De Glazen Kathedraal van Valk Exclusief floreert aan de ZuidAs.

Na een eerder verblijf in augustus 2020 zijn we een kleine 3 maanden later nogmaals afgereisd naar ruim 50 meter hoge glazen architectonische blikvanger aan de Zuidas. Helaas nog geen uitnodigende wegbewijzering vanaf de A10 (dat verdient dit hotel), maar we wisten de weg. Fijne parkeergarage overigens (vorige keer waren we op de fiets). Graag verwijs ik voor een uitgebreide en gedetailleerde review van het hotel naar mijn eerdere beoordeling op Tripadvisor. Deze keer een fraaie comfort kamer op de negende verdieping met mooi uitzicht op de A10. Nu was in het hotel een algehele mondkapplicht, die helaas niet door alle gasten werd nageleefd. Onbegrijpelijk in deze tijden. Menig gast werd daar door het personeel terecht op aangesproken bij de receptie, maar ook bij het restaurant gedeelte. De vriendelijke gastheer bij de ingang ’s-ochtends bij het ontbijt bijvoorbeeld, had er maar druk mee. Vervelend hoe sommige gasten reageerden, knap hoe de jonge medewerker er vriendelijk maar doortastend mee bleef omgaan. In de liften waren nu voetafdrukken aangebracht op de grond waardoor er hoogstens 2 gasten tegelijk gebruik van maakten. De service bij de receptie was snel en zakelijk, niet zozeer gastvrij. We moesten deze keer bijvoorbeeld op een i-pad opnieuw al onze personalia en adresgegevens controleren en accorderen, ondanks ons al lang geleden gevalideerde account. Ook andermaal legitimeren was vereist? De kwaliteit van eten was in de restaurants wederom van goed niveau. De bediening was zakelijk en correct. De 2 dagen daarvoor per mail bevestigde voorkeur voor een tafel aan het raam werd helaas niet bewaarheid. Wellicht door de drukte, maar om helemaal niet te reageren op onze herinnering aan het mailbericht en ons vervolgens te plaatsen naast de ingang van de keuken is weer het andere uiterste. Temeer omdat kort daarna diverse andere gasten wel aan de raamzijde werden geplaatst. Jammer, we wilden in de schone glazen kathedraal voor een schone raampartij genieten van een diner om mijn recente ‘schoonzijn’ te vieren. Doe zo’n verkapte toezegging dan niet per mail. Kleine smet op het blazoen. Gelukkig was het diner kwalitatief goed. Zo ook het verblijf in de mooie kamer. Wederom dank daarvoor!